Bo på vårt vandrarhem

Kaptens hytt, Matros, Styrman, Båtsman är några av namnen på våra hytter.

Samtliga rum ligger på magasinets andra våning, vilken endast nås via trappa. I vissa rum finns plats för ytterligare extrasäng. Vi välkomnar även hundar i vissa rum mot förbokning. Checkar in gör du i restaurangen på nedre plan.

Vandrarhemmet har 12 rum med 44 bäddar. Här sover du gott i 2-4-bäddsrum i någon av våra hotellsängar. Samtliga rum är utrustade med platt TV. Hälften av rummen har utsikt mot Göta Kanal. Toalett och dusch finns i nära anslutning till rummen och i korridoren finns en permanent fotoutställning. På samma våning finns ett trevligt nybyggt självhushållskök/samlingslokal där man kan laga mat eller samlas för att spela spel eller umgås.

På övre plan finns även det trevliga och ljusa gästköket där du kan laga mat eller samlas för att spela spel och umgås. Den här lokalen passar även utmärkt att hyra för fest och mindre konferens.

I perioden juni till augusti serverar vi frukostbuffé och övrig tid på året erbjuder vi frukostpaket. Förboka detta tillsammans med ditt rum. För grupper kan vi givetvis arrangera frukostbuffé året runt. Hör av dig till oss med förfrågan. Vi har restaurang & café med fullständiga rättigheter. Öppet varje dag under högsäsong och lite mer begränsat övrig tid. Boka gärna bord i förväg.

För bokningar

Öppet från 9.00–12.00  14.00–20.00

Incheckning

Klockan 14.00–19.00 ( vintertid efter överenskommelse )

Anländer du senare än 19.00 hör gärna av dig.
Under vintern bör du förboka eftersom vi inte alltid finns på plats.

Priser

Kaptenshytten 2 personer
740SEK
Besättningshytt
540/ 1230SEK

Priserna avser antalet personer i rummet. Under högsäsong

Lakan och handduk
100 SEK
Städning / rum
110 SEK
Frukostbuffe / person juni-aug.
120 SEK

Hyr hela huset
7100/8600SEK
Kurs, konferens eller fest

I priset ingår: Fri tillgång till hela huset med självhushållskök, 8 toaletter och 5 duschar, allrum. Slutstädning.

Andra dygnet
6200 SEK