Bo hos Kapten Bille´s

Välkommen till vårt Kapten Bille´s där varje rum har sin unika karaktär, från den mysiga Kaptenshytten till den rymliga Matros-hytten. Med en total kapacitet på 44 bäddar fördelade över 12 rum, erbjuder vi 2- till 4-bäddsrum, alla utrustade med hotellsängar och platt-TV-apparater. Vi gläder oss också över att kunna välkomna dina fyrbenta vänner i några av våra rum, förutsatt att det bokas i förväg.

Vårt boende är beläget på magasinets andra våning, nås endast via trappa. Här kan du avnjuta en fantastisk utsikt över den natursköna Göta Kanal från hälften av rummen. Toalett och dusch finns bekvämt nära rummen.

Behöver du laga mat eller vill du umgås och spela spel? Oroa dig inte – på samma våning finner du en nybyggd och mysig samlingslokal med ett välutrustat självhushållskök. Dessutom erbjuder vårt ljusa och inbjudande gästkök på övervåningen en perfekt plats att umgås och skapa minnen med vänner och familj.

Förboka gärna ett frukostpaket tillsammans med ditt rum. Vid gruppbokningar, tveka inte att kontakta oss för att arrangera en skräddarsydd frukostbuffé året runt. Vår restaurang och café med fullständiga rättigheter är öppen dagligen under högsäsongen (med begränsade öppettider under lågsäsong, se fliken restaurang för öppettider) och erbjuder en välsmakande meny för alla smaker. Kom ihåg att förboka bord för en bekymmersfri upplevelse.

Vänta inte längre – låt oss få dig att känna dig som hemma och skapa oförglömliga minnen hos Kapten Bille´s.

För Bokningar

Öppet från 09.00-12-00, 14.00-20.00

Incheckningar

Klockan 14.00-19.00 (vintertid efter överenskommelse)

Anländer du senare är 19.00 hör gärna av dig.

Under vintern bör du förboka eftersom vi inte alltid finns på plats.

Aktiviteter

Utforska spännande aktiviteter under din vistelse hos oss. Från vattenaktiviteter som kanot- och trampbåtsuthyrning i natursköna Göta Kanal till golfmöjligheter i Norrköping och på Kapten Bille’s minigolfbana. Koppla av i den vedeldade bastun eller upptäck området med våra tips på sevärdheter och aktiviteter.

Välkommen till en minnesvärd vistelse!