Vandra/paddla längs härliga Göta Kanal

Ett härligt äventyr med vandring in i stenåldern och Biskops Braskens tid. Du njuter av både Göta Kanal och sjön Roxen. Äter och sover gott hos Kapten Bille’s, vi ser till att du inte går hungrig under din vandring/paddling utan skickar alltid med något gott i din ryggsäck.

Anländer vid ca. 14 tiden, incheckning i dubbelrum, Vi har en ryggsäck förberedd med eftermiddags fika. Du gör en 2,5 h tur längs sjön Roxen och tittar på några bergsruiner från stenåldern och biskop Braskens tid. Du fikar med en fantastisk utsikt över sjön Roxen.

När du kommer tillbaka finns det tid att ta det lugnt och förbereda sig för en läcker trerätters meny komponerad av ”Kapten Bille”. Efter en lång frukost med lunch i ryggsäcken går dagens tur längs Göta kanal. Man är åter tillbaka hos Kapten Bille’s lagom till eftermiddags fika då Kapten Bille serverar sin berömda Apfelstrudel innan det är dags att åka hem igen.

Bokas via mail eller telefon

E-post info@kaptenbille.se
Tel 011-545 50

Pris

Medlem
1100 SEK
per person
Inte medlem
1150 SEK
per person

I priset ingår:

  • Logi inkl linne, städning och frukost
  • Ryggsäck med eftermiddagsfika
  • 3-rättersmiddag
  • Lunchlåda
  • Eftermiddagsfika med  kaffe eller te
  • Mineralvatten och frukt på rummet

Om ni vill kan ni även välja att boka cykel eller kanot för en dag om ni vill ge er iväg på egna äventyr längs Göta Kanal.

Cykel
120 SEK
per dag och cykel
Kanot
120 SEK
för fyra timmar
Kanot
220 SEK
för en dag