Möten & Events

Vill ni komma bort från storstadshotellen, mässhallar och andra stora event och i stället flytta konferensen ut i en lugn stilla miljö? Här kan ni parallellt med konferensen få en chans att varva ner och njuta av lugnet invid Göta Kanal. Kanske kombinera vistelsen med en utflykt längs Göta Kanal i en kanot, trampbåt eller cykel. Vi kan dessutom erbjuda er avkoppling i vår flytande vedeldade bastu eller en runda minigolf.

I det gamla hamnmagasinet vid Göta Kanal i Norsholm ligger Kapten Bille’s Vandrarhem, Restaurang & Café. Spåren från det gamla hamnmagasinet kan man än idag skönja. På grusplanen utanför finns resterna av en vändplatta och under köksgolvet, där går den gamla järnvägsrälsen.

Vandrarhemmet har 12 rum med 44 bäddar. Restaurangen har fullständiga rättigheter och serverar både fika och á la carte.

Alldeles vid Göta Kanal, i Norsholm, ligger den gamla slussvaktarstugan. Här bodde en gång i tiden slussvaktaren som hade koll på båttrafiken. Då var kanalen en nyttoled, och slussvaktaren var tvungen att finnas till hands dygnets alla timmar.

Under sommarhalvåret kan du flytta ut konferensen i trädgården med utsikt över Göta Kanal och dess båtliv och ta en eftermiddags fika. På Kapten Bille’s äter du sedan  gott .

Den marina prägeln är tydlig på Kapten Bille’s. I taket hänger fiskenät med glasbojor. I korridoren på övervåningen finns relingar i stället för räcken och rummen har namn som Styrman, Båtsman och Matros. Och Kapten Bille, ja han har förstås kaptensmössan på sig.

Vi hjälper er gärna att skräddarsy er vistelse hos oss efter era önskemål med mat, fika, övernattning och aktiviteter.

Bokas via mail info@kaptenbille.se
eller telefon 0704671103

Grupper

Kusinträff, födelsedagsfest eller en tur med kompisgänget? Hyr hela vandrarhemmet med kök/uppehållsrum för ett dygn eller två.

Idag är det en skön oas med utsikt över Göta Kanal.

En god middag äter ni såklart på Kapten Bille’s.

Matros, Styrman, Båtsman är några av namnen på våra hytter. Här sover du gott i 2-4-bäddsrum i någon av våra hotellsängar. Hälften av rummen har utsikt mot Göta Kanal. Toalett och dusch finns i nära anslutning till rummen.

Middag

Vill ni komma en grupp bara för att äta en god middag och få en trevlig kväll tillsammans går det givetvis också bra.

Vi hjälper er gärna att skräddarsys er vistelse hos oss efter era önskemål, med mat, fika, övernattning och aktiviteter.

Bokas via mail info@kaptenbille.se
eller telefon 0704671103