Sauna

Vår vedeldade bastuflotte ligger förankrad vid kajen och har plats för cirka 8-10 personer. Här kan du njuta av en avkopplande stund efter konferensen, ridturen eller kanske under kompisträffen. Eller varför inte avsluta veckan med en stund i bastun.

Det är inte bara renande och avkopplande att bada bastu, det är ju också en utmärkt plats för samtal och gemenskap. Som avslutning kan du ta ett uppfriskande dopp i Göta Kanal, antingen via stegen på utsidan eller från den lilla luckan i golvet inne i bastun.

Norsholms badplats ligger på gångavstånd från Kapten Bille’s. Här finns en härlig liten sandstrand och ett litet berg att hoppa ifrån. Det här är badstranden där du och familjen kan ta det lite lugnt, hitta en plats i skuggan, sola eller sitta på berget och se ut över Roxen och båtarna som glider förbi. Då och då kommer härliga vågor för de små att slänga sig i.

Vill du ha ett grupppaket? Prova Kapten Bille’s bastupaket

Pris

För tre timmar
125 SEK
per person

Ved ingår, elda gör du själv. Vill ni bada bastu under vinterhalvåret värmer vi förstås på bastun så det är klart tills ni kommer.